Acerca de

 Seilturer og båtførerkurs i pandemi-tider 

Hva Nå er det vår og mange lengter etter å komme seg ut i

Nå er det vår og mange lengter etter å komme seg ut i naturen. Seilturer for sommeren 2021 har flere påmeldte, og kanskje blir denne sommeren mer minnerik enn du hadde sett for deg. Det blir kanskje vanskelig å realisere «sydenturen» eller andre turer, nå når smitte-situasjonen er uavklart. Om du velger å feriere med FjordFun i år, vil vi gjøre vårt ytterste for at dette skal bli en flott Norgesferie utenom det vanlige.

FjordFun tilbyr nå kostnadsfri utsettelse ved eventuelle Corona-relaterte begrensninger ut 2021. Det  gir deg lav risiko ved å melde deg på kurs og tur med oss i sommer.  

FjordFun øker også muligheten for at private grupper kan leie en båt med skipper i sommer. Ta med  venner eller familie, som er i din omgangskrets. På den måten reduserer vi smittefaren enda  mer. 

Ønsker du seilferie? Du er trygg når du seiler med oss. Vi i FjordFun tar FHI`s forhåndsregler på alvor, og har satt inn en rekke tiltak som skal redusere smitten - før, under og etter seilas og kurs. 

Sammen ivaretar vi god hygiene og godt renhold underveis.  Vi i FjordFun tilpasser alle aktiviteter, slik at hverken vi eller andre utsettes for økt smittefare. 

Hva kan du gjøre?  Ikke møt opp til tur hvis du har luftveisplager, feber eller føler deg dårlig. Følg gjeldende smitte- og karanteneregler.

Vi ber om at alle har tatt en korona-test før ombordstigning.  

Dersom sykdom likevel skulle oppstå underveis, vil vi bringe deg trygt til nærmeste havn og behandlingssted. Resten av båten blir da liggende i karantene. Prosedyren blir da at alle må ta en korona test og holde seg i karantene (på et egnet sted, avhengig av hvor vi befinner oss) til prøvesvar foreligger. 

Båtførerkurs

Nå har vi åpnet opp for kursaktivitet igjen. FjordFun har begrenset antall kursdeltakere på våre båtførerkurs, og hver deltaker sitter minst to  meter fra hverandre. Alle har med eget utstyr, og alt annet utstyr desinfiseres før andre tar det i bruk.

Har du spørsmål om kurs og turer i sommer? – ikke nøl med å ta kontakt;-)


Vi viser forøvrig til www.fhi.no for oppdatert og utfyllende informasjon om smitte, symptomer og smittevern.

naturen. Seilturer for sommeren 2021 har flere påmeldte, og kanskje blir denne sommeren mer minnerik enn du hadde sett for deg. Det blir kanskje vanskelig å realisere «sydenturen» eller andre turer, nå når smitte-situasjonen er uavklart. Om du velger å feriere med FjordFun i år, vil vi gjøre vårt ytterste for at dette skal bli en flott Norgesferie utenom det vanlige.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.  post@fjordfun eller mobil 95040206

  • Facebook
  • Instagram

Let’s Work Together

Takk for tilbakemelding.